sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Miniloma kotimaassa

Vaikka olenkin jo varsinaisen kesälomani pitänyt, sain järjestymään vielä pitkän vapaaviikonlopun. Ja voi, että miten ihanaan helteiseen loma-aikaan se sattuikin! 

Johonkin pois tutuista arkikuvioista teki mieli lähteä ja niinpä suuntasimme auton kohti Lappeenrantaa, Imatraa ja Mikkeliä. Näistä kahdessa ensimmäisessä en ole koskaan aiemmin käynytkään, joten kyllä oli korkea aikakin tehdä niihin visiitit! 

Ja mitä meillä oli ohjelmassa: museoita, nähtävyyksiä, herkuttelua, shoppailua.. Naurua, huumoria ja rentoa yhdessäoloa. 

Imatralla yövyimme upeassa valtion hotellissa Imatran kosken läheisyydessä. Ystävät olivat meille tätä paikkaa kehuneet, eivätkä suotta. Oli kyllä vaikuttava rakennus, ja mikä historia sillä onkaan. Illalla kävimme katsomassa kosken juoksutusnäytöksen ja näyttävää nähtävää oli sekin. 

Ilmat suosivat meitä todellakin ja oli niin lomafiilis! Ei se siis aina niin kauas matkustamista vaadi, että lomatunnelmiin pääsee. Rento ilmapiiri, rakkaat ihmiset ja jotain kivaa, uutta ja mielenkiintoista nähtävää! 











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti